Eeppistä kaivostoimintaa jo vuodesta 2012!

MultiMC ja FTB

15.11.2017 23:33 #1 : Bissela
MultiMC ja FTB kirjoittanut Bissela
Viimesimmän Foolcraft päivityksen kanssa (2.5.1) törmäsin ongelmaan, jossa Curse ei pystynyt jostakin syystä lataamaan kaikkia Foolcraftin osia. Muutaman kerran koekeiltuani uudelleen asentamista, kyllästyin ja kokeilin MultiMC:tä. Toimii kuin junan wc. :P

Helpon asentamisen saa tällä compinaatiolla unohtaa, mutta onneksi tähänkin löytyy ohjeet:
Guide] How to download and install a Curse hosted modpack on Linux/macOs without using TwitchApp

Ohjeessa olevaan "Vazkii's curse modpack downloader (CMPDL 1.1.3)" ohjelmaan (toimii ihan win puolellakin) modpack url kohtaan tulee Foolcraftin kohdalla https://minecraft.curseforge.com/projects/foolcraft ja Curse File ID "latest" (oletus).

JOS halutaan asentaa muu kuin viimesin modpack, tulee etsiä kyseisen version tunnus kyseisen version manuaalisesta lataus osoitteesta: esim jos halutaan versio 2.4 Foolcraftista, modpack url on sama kuin edellä, mutta Curse ID:n kohdalle EI VOI laittaa 2.4. Modpack downloader ei tällä Curse ID:llä tiedostoja löydä, vaan etsitään oikea lataus linkki josta tunnus saadaan:
Foolcraftin modpack sivulla, Files valikosta ja sen jälkeen valitaan Foolcraft - 2.4 linkki ja osoiterivillä pitäisi olla seuraava teksti: https://minecraft.curseforge.com/projects/foolcraft/files/2493841 Tästä linkistä otetaan viimeinen nro sarja, eli 2493841 joka sitten syötetään modpack downloaderiin Curse ID:n kohdalle.

Tämän jälkeen napsautetaan Download namiskaa ja odotetaan.

Kerran olen törmännyt sellaiseen ongelmaan ettei Vazkii's curse modpack downloader ole jotain modia löytänyt, jolloin kyseinen modi pitää manuaalisesti ladata. Tässä kohtaa Vazkii's curse modpack downloader kertoo minkä modin kohdalla virhe on tapahtunut ja pyytää manuaalisesti lataamaan kyseisen modin. Manuaalisesti ladattu modi sitten vain kopioidaan minecraftin mods kansioon, johon pääsee helpoiten MultiMC:ssä valitsemalla "Instance Folder" (Peliversion kansio) valinnan.

Erittäin sekava ohje, mutta jos nyt edes jollekin tästä olis apua. :S :pinch:

Yksi huonopuoli MultiMC ja FTB modpackin kohdalla on, että kun modpack päivitetään, joutuu saman tekemään uudestaan.;)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

17.11.2017 23:04 - 18.11.2017 00:06 #2 : Bissela
Vastaus käyttäjältä Bissela aiheessa MultiMC ja FTB
DireWolf20 1.12 asetukset Vazkii's ohjelmaan:

Modpack url: https://www.feed-the-beast.com/projects/ftb-presents-direwolf20-1-12/

Curse File ID: 2500434 (tässä kohtaa oletus, "latest" ei toimi, koska kyseessä on FTBn sivuilla oleva modpack).

Edit: Jostain syystä yhden modin sivusto ei toimi kunnolla, joten moddownloaderi jää jumiin....

Manuaaliseen asennukseen löytyy ohjeet täältä: http://blog.mcmodguides.com/how-to-copy-a-minecraft-instance-from-twitch-to-multimc/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Toteutus: Kunena foorumi